Itiwit 8387560

Itiwit 8387560

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Itiwit termékek: Itiwit Csónak, gumicsónak

Intex Challenger K1 (68305EP) Csónak, gumicsónak 35 990 Ft-tól Intex Challenger K1 (68305EP) Aqua Marina Tomahawk Air-K 375 Csónak, gumicsónak 281 400 Ft Aqua Marina Tomahawk Air-K 375 Aqua Marina Betta-312 x 80 Csónak, gumicsónak 80 200 Ft-tól Aqua Marina Betta-312 x 80 Intex Excursion Pro K1 68303NP Csónak, gumicsónak 61 964 Ft-tól Intex Excursion Pro K1 68303NP

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus Kajak
Férőhelyek 1 személyes
Korosztály Felnőtt
Motor rögzítési lehetőség Nincs
Merevfalú Nem
Hosszúság 300 cm
Szélesség 95 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Először az alját fújd fel, majd az egyik, utána a másik oldalát félig! Ellenőrizd, hogy a légkamrák megfelelően helyezkednek-e el! Ezután fújd fel teljesen, de ne lépd túl a 0,1 bar (1,5 PSI) nyomást!

Ne fújd túl!
Megfelelően zárd le a szelepeket.

Szereld fel a 3 szkeget, kivéve alacsony vizű folyón!

NAGY MELEGBEN kicsit ereszd le a parton, különben túlfújódhat és károsodhat!
A felfújt kajakot ne hagyd a tűző napon: túlfújódhat!|Az oldalsó kamra sérülése esetén teljesen nyisd ki a cipzárt és vedd ki a tömlőt!
A tépőzár szétnyitásával az aljzat kibontható.

1. eset: A lyuk a tömlőn található. Ilyenkor használj tömlőragasztó foltot!
2. eset: a lyuk egy hegesztés mentén található; Ha a belső rész javítására vagy cseréjére van szükség, fordulj a Decathlon áruház műhelyéhez!|A szállítótáska hátizsákként is viselhető a kisebb távolságok megtételéhez.
Könnyen feltehető szkegek.

Szárítsd meg és engedd ki a levegőt a 3 db "boston" szelep kicsavarásával.
Hajtsd az oldalsó légkamrákat az aljzatra!
A maradék levegő kiszorításához a szeleppel szembeni oldaltól kiindulva tekerd fel a kajakot!
Tedd az összetekert kajakot a táska központi rekeszébe!
Húzd össze a cipzárt és zárd össze a szorítópántokat!|Szabadalmaztatott orrtőke forma: Az első és hátsó pontoknak köszönhetően jól siklik. A kajak V formájú orra könnyedén hasítja a vizet. |MÉRET FELFÚJVA
Hosszúság: 300 cm
Szélesség: 95 cm
Összehajtott kajak mérete a táskában:
Magasság: 62 cm
Szélesség: 44 cm
Vastagság: 27 cm
Súly: 11 kg
Maximális nyomás: 0,1 bar (1,5 PSI)

Férőhelyek száma: 1 személy
Tartalom: kajak, táska, javítókészlet, szkeg

NEM TARTALMAZ PUMPÁT
Az Itiwit magasnyomású, kétutas kézi pumpával használható. |Az Itiwit kajakokhoz az alkatrészeket az áruházi műhelyben lehet beszerezni. Az alkatrészek a Decathlon áruházak műszaki szolgálatánál személyesen beszerezhetők vagy megrendelhetők.

Felfújható alj: referenciaszám: 8390989
Bal légkamra: referenciaszám: 834 43 83
Jobb légkamra: referenciaszám: 834 43 81. |Úszást segítő mellénnyel használd!|Felfújható vagy merev kajakod 3,50 méternél rövidebb? A termék strandeszköznek minősül.

Védett helyen, a parttól 300 méterig történő navigáláshoz (ahol a vízi eszköz/ jármű és a benne tartózkodók lehorgonyozva vagy kikötve biztonságba kerülhetnek, és segítség nélkül elhagyják az eszközt/ járművet).

Úszást segítő mellény használata nem kötelező, de erősen ajánlott, hogy vízbeeséskor könnyebb legyen visszaszállni a vízi járműbe. |A kajakod/ kenud merevfalú vagy felfújható legalább 2 különálló légkamrával. Hosszabb, mint 3,50 méter. A gyártó által „tengeri túrára jóváhagyva.

Védett helyen, a parttól 2 tengeri mérföldig (kb. 3 km) történő navigáláshoz. Ez esetben több biztonsági felszerelésre lesz szükséged.
A termékek a következő linken megtalálhatók: https://www. itiwit. fr/reglementation-pour-faire-du-canoe-ka yak Kezdők számára készítettük ezt az 1 férőhelyes, felfújható túrakajakot, nyugodt vízre, 2-3 órás túrákhoz.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.